Főtt, Füstölt
FÜRJTOJÁS

ÉLETELIXÍR AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

főtt füstölt fürjtojás

Különleges ízvilágok

Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
NATÚR
Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
FOKHAGYMÁS
Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
CHILIS
Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
VARGÁNYÁS
Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
PROVENCE
Főtt Füstölt FÜRJTOJÁS
ROZMARINGOS

12db-os, üveges kiszerelésben, natúr olíva olajban tárolva, főtt, füstölt feldolgozott állapotban, natúr, fokhagymás, chilis és vargányás ízesítésben forgalmazom, minőségét megőrzi az üvegeken feltüntetett dátumig, hűtőben tárolandó.

FRISS FÜRJTOJÁSBÓL KÉSZÜL, KIZÁRÓLAG KONKRÉT MEGRENDELÉSRE!

Fürjtojásról bővebben

A főtt, füstölt fürjtojást, korábban az exkluzív hidegkonyhai fogásokra specializálódott szakácsok használják szívesen, hiszen rendkívül mutatós díszítőeleme lehet ételkínálatunknak. BIO állattartásunknak és fürjtojás feldolgozásunknak köszönhetően minden családhoz eljuthat megfizethető áron...

Teljes cikk:

https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/kicsi_tojas_ami_naggya_tehet

Mindössze tíz grammot nyom egy darab fürjtojás, az energiatartalma is csekély, 15 kilokalória van benne, a tyúktojás ötöde-hatoda csupán. Ugyanakkor a kicsiny méretéhez képest feltűnően értékes a beltartalma: fehérjékben, A-, B1-, B2-, C-, D3- és E-vitaminban és ásványi anyagokban (például foszforban, káliumban, vasban, cinkben) igen gazdag. Koleszterin viszont kevés van benne, így szív- és érrendszeri betegek is bátran fogyaszthatják...

Teljes cikk:

https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/kicsi_tojas_ami_naggya_tehet

A fürjtojást több állapot, betegség esetén kúraszerűen ajánlják: így például légzőszervi fertőzések, gyulladásos, allergiás eredetű gondok, asztma , emésztőrendszeri betegségek, általános gyengeség, idegkimerültség esetén, immunerősítőnek, műtét vagy sugárkezelés utáni roborálásra javasolják. Az idegrendszer és a szív működésére, az agy teljesítményére is jótékonyan hat. Potencianövelő hatást tulajdonítanak neki, a férfierő növelésére is ajánlják rendszeres fogyasztását...

Teljes cikk:

https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/kicsi_tojas_ami_naggya_tehet

Több természetgyógyász ajánlja a fürjtojás kúraszerű alkalmazását. A receptek megegyeznek abban, hogy a friss, hűtőben tartott tojásokat napi rendszerességgel, éhgyomorra és nyersen kell fogyasztani, mert jótékony hatásuk így érvényesül igazán. A tojásokat meg kell mosni, majd feltörni egy pohárba, vagy csak az egyik végén feltörve kiszippantani a héjából. Akit visszariaszt a nyers tojás íze, egy kis mézzel vagy cukorral is kikeverheti.

Egy alkalommal gyermekeknek 2-3, felnőtteknek 4-5 fürjtojás elfogyasztása ajánlott, a kúra időtartama pedig a problémától függ, több héten át tarthat. A rendszerességnek, a folyamatos tápanyagbevitelnek jelentősége van: ha valaki egyszerre akarna "túl lenni" a kúrán, és egy alkalommal enne meg nagyobb mennyiségű tojást, annak az egyszeri jóllakáson túl semmi kedvező hatása nem lenne. A kúrát néhány hónapos szünet után érdemes megismételni...

Teljes cikk:

https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/kicsi_tojas_ami_naggya_tehet